ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2751062012
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-20:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H Εταιρία ΔΕΔΕΒΕΣΗΣ Γραφικές Τέχνες ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1979 από τον Αθανάσιο Δεδεβέση σαν ένα κλασικό καλλιτεχνικό τυπογραφείο στο Άργος. Με τη διαρκή εξέλιξη και τη θέληση για ανάπτυξη, η ΔΕΔΕΒΕΣΗΣ Γραφικές Τέχνες εξελίχθηκε το 2005 σε ομόρρυθμη εταιρία με επωνυμία «ΑΦΟΙ Α.ΔΕΔΕΒΕΣΗ Ο.Ε.» η οποία διαθέτει σήμερα μία παραγωγική μονάδα με μεγάλη δυναμική και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, πλήρως καθετοποιημένη από τον σχεδιασμό έως το τελικό προϊόν.

Είμαστε μια δυναμικά ανερχόμενη εταιρία στο χώρο και προσπαθούμε να δημιουργούμε συνέχεια καινούργια προϊόντα που θα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Η εμπειρία ετών, η βαθιά γνώση για το αντικείμενό μας, η δημιουργικότητα και το ταλέντο που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με καλαισθησία, με συνέπεια και μεγάλη επιτυχία τη δημιουργία και εκτύπωση των προσκλητήριων του γάμου σας ή της βάπτισης του μωρού σας, κατανοώντας τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που βιώνουμε.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Παθιασμένοι με το design, την τυπογραφία και τα πρωτότυπα υλικά όπως το λινό, η δαντέλα, το χαρτί, το ξύλο, η ψάθα, ο καμβάς και το μετάξι δημιουργούμε κοινωνικά έντυπα που αντανακλούν την διάθεση και την προσωπικότητα των ανθρώπων. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από τον ενθουσιασμό που μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας δημιουργώντας «έργα τέχνης» που αξίζει να κρατήσουν οι καλεσμένοι τους. Tα συγκινητικά λόγια και τα χαμόγελα ικανοποίησης των πελατών μας σφραγίζουν κάθε χρόνο την επίτευξη του στόχου μας και μας δίνουν ώθηση για συνεχή εξέλιξη.

Πλέον στον εξοπλισμό της εταιρίας μας έχουν προστεθεί μηχανήματα χάραξης και κοπής σκληρών υλικών. Χαράζουμε και κόβουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ξύλο, plexiglass και πολλά άλλα υλικά στο σχήμα που επιθυμείτε. Επιλέξτε μέσα από την τεράστια γκάμα μας που εμπλουτίζεται καθημερινά.

Είμαστε κοντά σας με σοβαρότητα και συνέπεια σε κάθε βήμα που θα μας χρειαστείτε.

  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
27510 62012